Ce spun clienții noștri despre noi

Andreea și Marius Puiu

Nunta noastră a fost cel mai frumos și emoționant eveniment din viața noastră !
Ne bucurăm că putem retrăi momentele minunate din acea zi, vizionând fotografiile realizate de Unique Moments Events, cei care ne-au fost alături la fiecare pas pe parcursul nunții noastre.
Ce a contat atunci când i-am ales? Materialele frumoase realizate de ei anterior, dar și faptul că am simțit de la început că putem avea încredere totală în ei.
Rezultatul a fost cel așteptat și ne bucurăm când îi putem recomanda oricui își dorește un eveniment de neuitat!

 

Mirela și George Ifrim

Vă mulțumim că ați fost alături de noi la botezul băiețelului nostru, Matei și că ați surprins atât de frumos toate momentele în care ne-am bucurat și ne-am emoționat pentru bebelușul nostru la primul eveniment important din viața lui.
Ne uitam acum la poze și revedem emoția de pe chipul fiecăruia dintre prietenii și membrii familiei care ne-au fost alături.
Pozele sunt superbe, albumul pe care l-ați creat pentru noi emoționează pe toată lumea. Vă mulțumim și pentru răbdarea cu care l-ați tratat pe modelul ședinței foto.

Sorina și Alex

Vă mulțumim!!!! Ați făcut niște poze foarte frumoase! Atâtea like-uri la poze pe facebook nu am mai primit niciodată 🙂 . Abia așteptăm să ne vedem la nuntă , unde sigur o să avem mai puține emoții iar pozele o să fie și mai frumoase decât cele de la cununie. 

Fam. Grigore

Superb album de familie ne-ați făcut! Nu ne mai săturam să îl privim! Vă mulțumim din suflet și așteptăm cu nerăbdare să ne uimiți și la botez!

Rebeca

Mulțumesc pentru fotografiile realizate în studioul dvs.  Am primit foarte multe aprecieri!  De asemenea vă mulțumesc și pentru răbdarea de care ați dat dovadă pe parcursul ședinței foto.